تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر سلامت روان
X
تبلیغات
امروز: شنبه 15 اردیبهشت 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر سلامت روان

تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر سلامت روان دسته: روانشناسی
بازدید: 70 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 27 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 34

یكی از خوشبختیهای ما در این زمان این است كه اولین نفراتی نیستیم كه براین كره خاكی قدم میگذاریم بلكه پیش از ما میلیاردها انسان زندگی میكرده اند كه تاریخ شاهد اعمال زشت و زیبای آنها بوده است و نتیجه این اعمال را به ودیعه در اختیار ما گذاسته است تا ما از آنها عبرت بگیریم

قیمت فایل فقط 65,000 تومان

خرید

تعریف سلامت روان

تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر سلامت روان یك فرد زمانی دارای سلامت روان است كه با شناخت و حفظ ویژگیهای شخصیتی، خود را با محیط تطبیق دهد. شناخت خود مجموعه ادراكات، ارزشها، افكار و عواطف را تشكیل می دهد كه سبب و آگاهی فرد از موجودیت خود می شود. بدین معنی او می فهمد كیست و چیست. در تامین سلامت روان علاوه بر عوامل ژنتیكی عوامل محیطی نیز تاثیر فراوان خواهند داشت. اگرچه شناخت كامل ویژگیهای مربوط به سلامت روان در یك فرد بسیار مشكل است ولی زمانی افراد از نظر روانی سالم می باشند كه دارای خصوصیات شاخصی گردند

تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر سلامت روان

اعتماد به نفس دارند. از خصوصیات مثبت و برجسته خود استفاده می كنند در عین اینكه به محدودیتها و نواقص خود آشنایی دارند توانائیهای خود را می شناسند و حداكثر استفاده از آن را می كنند این افراد واقعیت وجودی خود را انكار نمی نمایند بجای عذرتراشی و دلیل تراشی شكستها را براحتی پذیرفته و نگرانی به خود راه نمی دهند.

2. احتیاجات اولیه را براحتی برطرف می نمایند. برآوردن نیازهای اولیه زندگی بخصوص نیازهای جسمانی باعث تلاش دائمی در این افراد می گردد. و با شناخت واقعیتها واقع بینانه تر با مشكلات زندگی مقابله می نمایند.

3. به دیگران به دیده خوب می نگرند. ضمن دوست داشتن دیگران به آنها اعتماد می كنند و در حفظ روابط با دیگران كوشا هستند محبت خویش را مستقیماً ابراز می نمایند و برای آن شواهدی مناسب ابراز می دارند.

4. مسئولیت پذیرند ضمن پذیرش مسئولیت مناسب با سن خود مسئولیت كارهایی كه خود انجام می دهند را می پذیرند از كسب تجربه لذت برده و همیشه برای بهترین نتیجه در تلاش خواهند بود.

جوان و سلامت روان

سرنوشت خود را با افكارتان تعیین كنید."       كارلایل

" ما همان گونه زندگی می كنیم كه می اندیشیم."      ماردن 


بی شك جوانان به همان اندازه كه مایلند از سلامت بدن برخوردار باشند به منظور روشن تر شدن موضوع ضروری است كه قدری در معنا و مفهوم این پدیده تامل كنیم روان شناسان مكتب كمال برخی از شاخص های سلامت روان را به قرارزیر معرفی می كنند :

1. میان محركها و پاسخ های فرد ،تناسب و تعادل منطقی وجود دارد .
2. آرمان ها و هدفها ی فرد ،در محدوده امكانات او فرار دارد به این مفهوم كه در انتخاب اهداف زندگی به واقعیت توجه كافی می شود

3. فردی كه داری سلامت روان است آگاهی و شناخت نسبتا ًمطلوبی ازانگیزه های خویش دارد و ارتباطی منطقی میان انگیزه و رفتار خویش برقرار می كند .
4. فردی كه روانی سالم و به هنجار دارد معمولا ً روانی یكسان و همانگی دارد برای مثال در حوزه احساسات و انفعالات " ثبات عاطفی " دارد و به سادگی دستخوش هیجانات زودگذز و ناپایدار نمی شود.

5. میان انتظارات شخصی فرد از خویش و توانایی های ذاتی اوتناسب منطقی و معقولی وجود دارد به این مفهوم كه هیچ گونه تضادی در این مورد مشاهده نمی شود و او قادر است با درك هویت خویش تضادهای درونیش را برطرف كند.
6. فرد با روبه روشدن با شكست ها و واقعیت های دردناك زندگی توانایی ویژه ای دارد او ناكامی های خود را با شجاعت می پذیرد و از آنها به منزله سكوی پرتاب به دنیای كامیابی ها و موفقیت هایش استفاده می كند.

ما و سلامت روانی جوانان به راستی اطرافیان جوان چه نقشی در تامین سلامت روانی او می توانند ایفا كنند؟برخی از راه كارها در این مورد عبارتند از :

1. یاری رساندن به جوانان تا از توانایی هایشان آگاه شوند و انتظاراتشان را از خویشتن بر مینای توانایی هایشان تنظیم نماینداین امر مقدمه ای برای دستیابی آنها به سازگاری شخصی است.

2. به منظور حفظ " حرمت نفس "جوانان ما نیز خواسته های خود را از آنان متناسب با امكاناتشان در نظر گیریم تا در رشد اعتماد به نفس انان وقفه نیفتد.
3. به لحاظ تاثیر روانی شكستها و ناماكی ها بر اعتماد جوانان ضروریست كه پس از هر ضربه و ناكامی به ترمیم روحی آنان بپردازیم و توان لازم را برای مقابله با مشكلات احتمالی آینده در آنها ایجاد نماییم 

4. باید به جوانان تفهیم نماییم كه "حادثه" و " تفسیر حادثه" دو موضوغ متفاوت از یكدیگرندیك حادثه برای دو نفر واكنش های متفاوتی را به دنبال دارد و این امر در حقیقت به تفسیر فرد از حادثه مرتبط می شود .افراد حوادث را بر اساس تجربیات ،پیشین زمینه ذهنی و نوع رویكردشان تفسیر می كنند.

5. مساعدت به جوانان به منظور تنظیم برنامه ای متنوع در زندگی از ضرورتهای ارتباط با آنان در تأمین سلامت روانی است زیرا روح آدمی نیاز به تنوع مطلوب و دلپذیر دارد ،به گونه ای كه كهر و فعالیت و درس و مطالعه ،عبادت و معنویت ،دیدار دوستان و بستگان ،ورزش و برنامه های مفرح ،هر یك در جای خود در زندگی نسل جوان مطرح شوند.
6. ایجاد فرصت های مطلوبی برای همدلی با جوانان ،گام مؤثری در تأمین سلامت روانی آنان است .زیرا گفت گوی صمیمی و سازنده دریچه ای برای فشارهای روحی است اطرافیان نسل جوان بیشترین تأثیر را در تأمین سلامت روحی آنان دارند.
7. عادی تلقی كردن مشاوره ،نسل جوان را بر می انگیزد تا به منظور تأمین و حفظ سلامت روانی خویش با مشاورانی آگاه و متعهد ،گفت وگوكند و راه حلی مطمئن برای مشكل خویش بیابد .این امر از راه معرفی مراكز مشاوره،تأكید بر اهمیت مشاوره در سلامتی روانی و تأیید جنبه های مثبت و سازنده مشاوره ،امكان پذیر خواهد بود.


قیمت فایل فقط 65,000 تومان

خرید

برچسب ها : تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر سلامت روان , آموزش مهارت های زندگی , سلامت روان , The effect of life skills training on mental health

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
logo-samandehi
'گارانتی خرید
logo-guarantee