آموزش تصویری ساخت فونداسیون مرکب با نرم افزار سیف(قسمت پنجم)
X
تبلیغات
امروز: شنبه 15 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

آموزش تصویری ساخت فونداسیون مرکب با نرم افزار سیف(قسمت پنجم)

آموزش تصویری ساخت فونداسیون مرکب با نرم افزار سیف(قسمت پنجم) دسته: مهندسی عمران
بازدید: 91 بار
فرمت فایل: rar
حجم فایل: 7206 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 1

پی، شالوده یا فونداسیون (به انگلیسی Foundation) بخشی از ساختمان است که وظیفهٔ انتقال نیرو از ستونها به زمین و خاک اطرافش را بر عهده دارد بر اساس نوع ساختمان و میزان نیروهای وارده، بافت لایه هاو نوع خاک زمین و شرایط آب و هوایی منطقه میتوان تیپ و ابعادشالوده راانتخاب و مشخص نمود عمق، طول و عرض پی‌ها به وزن ساختمان، تعداد طبقات و نوع خاک محل بستگی د

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

safe pay morakab
آموزش تصویری ساخت پی مرکب بانرم افزارسیف(قسمت پنجم)
Making composite video training foundation

پی در ساختمان آجری

نخستین مرحله در ساختمان‌های آجری مانند سایر ساختمان‌ها پی سازی می‌باشد که این کار بعد از گود برداری و پی کنی باید صورت بگیرد. معمولا برای ساختمان‌های آجری که دیوارهای اصلی آن حمال می‌باشد از پی‌های نواری استفاده می‌شود.

عمق پی‌های نواری:

عمق پی‌های نواری در حدود ۵۰ سانتی‌متر می‌باشد و اگر در این عمق به زمینی بکر دسترسی نباشد باید عمق پی را تا زمین بکر ادامه داد یا از روش شمع کوبی استفاده نمود.

عرض پی

معمولا عرض پی قدری بزرگتر از عرضدیوار روی آن ساخته می‌شود. زیرا اولا همیشه فشار وارده و سطح تحت فشار با هم نسبت معکوس دارند. در ثانی فرض بر این است که بار وارده به وسیله دیوار یا ستون به پی با زاویهٔ ۴۵ درجه منتقل می‌شود؛ بدین جهت عرض پی را بزرگتر از عرض دیوار می‌گیرند.

لایه‌های پی‌های نواری:

لایه‌های پی سازی در پی‌های نواری به ترتیب از پایین به بالا به صورت زیر است:

۱. شفته ریزی ۲. کرسی چینی ۳. شناژ ۴. ملات ماسه سیمان برای زیر ایزولاسیون رطوبتی ۵. قیروگونی برای ایزولاسیون رطوبتی ۶. ملات ماسه سیمان برای پوشش روی قیروگونی

شفته ریزی:

پی‌های نواری در ساختمان‌های آجری معمولا با شفته پر می‌شوند. شفته مخلوطی است از خاک مناسب و آهک شکفته وآب.

کرسی چینی

معمولا در طبقه هم کف ساختمان‌ها سطح اتاق‌ها را چند سانتی‌متر از کف حیاط یا کوچه بالاتر می‌سازند، به این اختلاف کرسی چینی می‌گویند. کرسی چینی به ۳ علت انجام می‌شود:

۱. بشراز قدیم تمایل داشت قدری بلند تر از کف زمین سکونت کند. ۲. ارتفاع طبقهٔ هم کف با سطح زمین مانع ورود برف و باران و برگ و خاشاک و ... به داخل اتاقها می‌گردد. ۳. به این دلیل که اغلب زمین‌هایی که ما برای ساختمان انتخاب می‌کنیم کاملا مسطح نبوده و دارای شیب می‌باشد و از طرفی سالن‌ها و اتاق‌های ساختمان باید کاملا در یک سطح ساخته شود. به همین دلیل برای مسطح کردن اتاق‌ها قسمت‌های پایین را به وسیله کرسی چینی با قسمت‌های بلند آن هم سطح می‌کنند. عرض دیوارهای کرسی چینی بستگی به ارتفاع آن دارد. هر قدر این ارتفاع بیشتر باشد به علت خاکی که در پشت آن قرار می‌گیرد باید پهنای آن بیشتر شود تا بتواند در مقابل فشار‌های جانبی مقاومت نماید.

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

برچسب ها : safepaymorakab , آموزش تصویری ساخت پی مرکب بانرم افزارسیف(قسمت پنجم) , Making composite video training foundation , فونداسیون مرکب , پی منفرد , پی نواری , پی مرکب , پی گسترده , عمران , مهندسی عمران , نرم افزار سیف , safe software

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
logo-samandehi
'گارانتی خرید
logo-guarantee